Top websites

Hieronder staan de meest bezochte sportwebsites van Nederland voor de ware sportfans. Dit zijn de plaatsen waar ze naar toegaan voor het laatste nieuwse en ontwikkelingen in de sportwereld:

nusport.nl: Nusport.nl is een Nederlandse nieuwswebsite die zich bezighouden met de publicatie van  redactionele artikelen en aangekochte nieuwsberichten van persbureaus ANP en Novum.

www.vi.nl: Wil je de laatste voetbalnieuws, transfergeruchten en actualiteiten, weten dan moet je zeker zijn op www.vi.nl . Op VI Live vind je die en je kunt dan niets missen wat er  speelt.

sportwereld.nl:: Voor de laatste nieuws over sport moet je bij Sportwereld zijn! Sportwereld zorg ervoor dat je op hun website altijd informatie heeft van de laatste sportprimeurs, uitgebreide analyses en live-verslaggeving.

knvb.nl: KNVB is een uitgebreide website die verdeeld is in verschillende categorieën. Op die manier kun je er alles vinden van het Nederlands efltal.

voetbalprimeur.nl: VoetbalPrimeur.nl is onderdeel van Sportsweb. Met rond de 2 miljoen unieke bezoekers per maand behoort het ook tot een van de meest bezochte websites in Nederland voor de laatste voetbalnieuws.

ajax.nl: Wilt u geïnformeerd blijven over de laatste ontwikkelingen rondom Ajax dan moet u zeker op deze website weten. Hier kun je naast het laatste nieuws over Ajax ook een aantal exclusieve video’s vinden en natuurlijk ook de tickets voor wedstrijden van Ajax kopen.

sportweek.nl: Op deze website kunt u een status update vinden over de Nationale Sportweek. Het doel van dit uniek initiatief is om sporten en bewegen te promoten.

feyenoord.nl: Laat u informeren met het laatste nieuws van de topclub Feyenoord. Er staan de laatste ontwikkelingen over de club, spelers en wedstrijden.

psv.nl: Voor het laatste nieuws van Supportersvereniging PSV moet je  hier zijn. Hier vind je de uitslagen, info over spelers, wedstrijden en standen van Nederlands beste voetbalclub.

voetbalzone.nl: Deze website behoort sinds 2001 tot een van de toonaangevende voetbalwebsites van Nederland. Als een van best bezochte voetbalwebsite wilt het voetballiefhebbers continu informeren van de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Verder krijgen de sportfans een kans om er via nieuwsartikelen, columns en achtergrondverhalen zelf hun mening te geven over voetbal.