Over ons

Fanzine-aftrap is een website waarbij voetbal centraal staat, maar ook andere sporten zoals tennis en hockey. Daarnaast gaat het ook veel over de sponsoring van deze sporten door bedrijven.

Fanzine aftrap brengt je het heetste sportnieuws met een Nederlands sausje. Wij houden ons bezig met Nederlands spot en landgenoten in het buitenland, maar zullen ook de roman over Ronaldo nl Messi natuurlijk niet laten schieten! Indien je suggesties en/ of opmerkingen hebt kunt u bereiken.
Fanzine aftrap is de plaats waar de sportliefhebbers zichzelf ontdekken en met elkaar kunnen delen over verschillende taken van sport. De website is exclusief ontworpen voor liefhebbers van sport. Fanzine aftrap is een gemeenschap waar sport fans van alle typen met elkaar kunnen verenigen en hun passie voor sport delen.

Deel jou ideeën
Onze redactie bestaat uit ontzettende voetballiefhebbers met diverse achtergronden. verschillende achtergronden. We bieden naast onze vaste redactie ook aan schrijvers buiten onze organisatie de mogelijkheid om artikelen die relevant zijn aan voor de sportwereld te publiceren op fanzine-aftrap. Van kleine competities tot professionele teams, zijn we op zoek naar inspirerende verhalen die jou een goed gevoel geven. Hebt u een sport verhaal, tip of idee dat motiverend en inspirerend is laat het ons weten via het contact formulier hieronder.De schrijvers van buitenaf mogen dat op regelmatige basis maar ook gewoon eenmalig. U bent vrij daarin. Als u overtuigd bent dat u iets te delen hebt en / of een versterking voor onze redactie kan zijn dan kunt u ons gerust contacten. We zijn altijd bereikbaar via ons contactformulier.