FAQ

Kom je er niet uit of heb je een vraag waarop je zo graag een antwoord wilt? Onderstaande vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe kunnen sportorganisaties zich aanmelden bij Fanzine-aftrap?

Als je ook wilt adverteren op onze website is dat heel eenvoudig. Je hoeft daarvoor allen aan te melden via de contactformulier. Zodra we uw bericht hebben ontvangen gaan we samen met webbouwer en u van slag om uw advertentie zo goed mogelijk te laten verschijnen op onze website.


Wat zijn de vereisten om met jullie samen te werken?

Om met ons samen te werken en/ of te adverteren op onze website moet de sportorganisatie zelf beschikken over een website en/of app hebben.


Wat moet ik doen om een goede voetbal team te vinden?

  • Maak de middelbare school af, zelfs als u niet van plan bent over te gaan naar de Universiteit. Je moet je best doen zoveel mogelijke goede cijfers te krijgen op school.
  • Wonen college. Zelfs als u denkt dat u de vakken niet nodig zult hebben voor een carrier in de voetbalwereld. Het hebben van een backupplan is altijd goed. Het geeft je vooral een goede start, en dat is precies wat je als toekomstige voetballer nodig hebt.
  • Zoek een voetbalclub. Er zijn vele voetbalclubs die op zoek zijn naar mensen en spelers inhuren. Wees niet bang om een kans te nemen met een voetbalploeg waarvan je denkt dat je wel vooruit zal kunnen komen. Maak gebruik van alle kansen die je krijgt.

Wat is de beste manier voor een sporter om zijn conditie op te bouwen?

  • Oefening: De meeste voetballers zullen na een drukken dag toch de ruimte vinden om te gaan rennen en te springen. Het is jou plicht, als je later een goede speler wilt worden. Zorg ervoor dat je participeert in zoveel mogelijk oefeningen waar je de kansen krijgt. Ga vaker naar de gymzaal en houd je lichaam in vorm.
  • Eet veel gezonde voeding. Sommige voetballers houden zichzelf in topvorm door het drinken van melk en groenten eten. Dit maakt je mager en zal het evenwicht van uw voeding.Het zal ook helpen met uw zelfvertrouwen. Je kunt altijd bezoek brengen aan een arts om te praten over uw gezondheidsplan. Zij zal u instrueren over het saldo van uw gewicht zodat u het niet kan overdrijven.

Wat heb ik nodig om een professionele voetballer te worden?

  • Ga naar een sportschool. De beste manier om te werken aan jou spieren is om te zoeken naar een sportschool die je regelmatig kan bezoeken. Zoek vooral naar een die dichtbij jou omgeving is. Vergeet niet dat er honderden sportscholen zijn over de hele wereld  die alleen uitzien naar een goede voetballer dus het is jou aangeraden om te zoeken naar fitness ruimte die bepaalde oefening doet. Schrijf je in als je dat nog niet hebt gedaan en doe actief mee aan de oefeningen.
  • Praktiseer sportiviteit! Zorg ervoor dat je altijd een positieve houding hebt. Vermijd zoveel mogelijk het drinken van alcohol of elk type van drug vóór een spel; het zal je niet helpen. Het zal u blik alleen maar slecht alleen maken.

Hoe kan in mezelf snel integreren in een nieuwe voetbal team?

  • Maak nieuwe vrienden! Als je nog geen vrienden hebt of een familielid die samen met u wilt werken kunt u altijd ernaar streven om de nieuwe vriend van iemand te zijn die samen met jou wilt werken naar het doel die je wilt bereiken. Dit is een vooral een goede start in de juiste richting om jou dromen waar te maken. Zorg ervoor dat wanneer u die gemeenschap u respect toont voor de ander. Wees aardig voor uw nieuwe voetbal coach en wees geen last voor hem. In het proces moet je vooral geen vuile taal naar hem toe richten tenzij je uit de team getrapt wilt worden. 
  • Verwaarloos jouw vrienden en familie niet. Uw familieleden staan steeds klaar om u te helpen wanneer de moeilijke tijden aanbreken. De relatie die je met ze hebt moet je niet vernietigen voor voetbal; Probeer de balans te vinden.