Wespen in een voetbalstadium, hoe verder?

Bent u gezellig voetbal aan het kijken in het stadium en wordt u aangevallen door wespen? Raak niet in paniek, want dan kunnen de beesten u aanvallen. En steken van wespen kunnen gevaarlijk zijn. Wespen in een voetbalstadium tegenkomen is normaal. Omdat er voldoende zoete drank en voeding aanwezig is, is het een goede plek voor de wespen om ook mee te feesten en te genieten van het spel. Wat moet u doen als eigenaar van een voetbalstadium als u last hebt van de wespen?

Zijn wespen gevaarlijk?

Zwermen wespen kunnen inderdaad erg gevaarlijk zijn. Zelfs als ze zich bezighouden met hun eigen zaak en u geen schade toebrengen, kan de situatie snel een probleem worden. Een zwerm is een groep vliegende insecten die zich in grote aantallen verplaatsen. Het is vaak overdreven in horrorfilms en televisie, maar u snapt het wel. Zwermen kunnen een eng gezicht zijn en zijn zeker iets om op u hoede te zijn. Wespen kunnen een persoon meerdere keren steken. Maar wist u dat wanneer ze u steken, ze een chemisch signaal afgeven aan andere wespen? Dit signaal vertelt andere wespen dat er een bedreiging is en ze zullen in aantallen beginnen aan te vallen. Als er een zwerm in de buurt is, hebt u te maken met nachtmerries. Wespen kunnen de voetballers en de toeschouwers aanvallen. Dat is niet goed voor de gezondheid van uw bedrijf.

Wespensteek voorkomen

Een wespensteek is een vorm van verdediging. Als wespen zich bedreigd voelen of als hun nest gestoord is, worden ze zeer agressief. Het is het beste om een wespennest niet te naderen gedurende de dag dat ze het meest actief zijn. Blijf op een veilige afstand van een wespennest, omdat ze hun territorium op een grotere afstand zullen verdedigen dan de meeste bijen. Probeer een wespennest niet neer te halen of te verwijderen zonder volledige lichaamsbescherming. Als wespen beginnen te zwermen en aanvallen, is het het beste om niet met uw armen te zwaaien. Snel achteruitgaan, kan het aantal steken verminderen. Op dit moment worden wespen alleen agressief als ze denken dat hun nest of hun jongen worden bedreigd.

Wat moet je doen?

Het valt niet te ontkennen dat wespen ongeveer net zo onaangenaam zijn als insecten. Agressieve, georganiseerde en fel territoriale, sociale wespen (die nesten bouwen en in een kolonie leven) zijn zelden een welkome aanblik voor uw voetbalstadium. Wanneer wespen op volle kracht uit zijn wordt het tijd om de bestrijdingsdienst te bellen. Zoals we al hebben gezegd, zijn wespen zeer territoriale wezens. Wanneer uw huis hun thuis wordt, zullen ze er niets aan denken om het te verdedigen tegen ‘indringers’, wat betekent dat u risico loopt op steken. Ze kunnen ook destructief zijn. Hoe langer een nest in een huis mag groeien, hoe meer schade het zal veroorzaken en hoe moeilijker het zal zijn om het uiteindelijk te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.