Adverteren

Adverteren op Fanzine-aftrap.nl

Adverteren op Fanzine-aftrap is mogelijk en heel eenvoudig. Zo voorzien we ook in de behoeften van sportliefhebbers en vooral voetbalfans in Nederland. Voor ons is kwaliteit heel belangrijk en we willen dat uw merk ook kan uitstralen door op fanzine-aftrap.nl te adverteren. Daarnaast gaat het ook veel over de sponsoring van deze sporten door bedrijven.

Ons doelgroep

Bij fanzine-aftrap staat voetbal central, daarnaast richten we ons op ook op andere sporten als tennis, hockey etc. Fanzine-aftrap is er voor het belang van de sportliefhebbers. Dat zijn zowel de sportorganisaties als de adverteerder.

Kosten voor het adverteren

Voor een laag tarief kunt u een advertentie plaatsen op onze website omdat we graag graag met u samenwerken. Zo zorgen we ervoor dat de boodschap die u wenst te adverteren komt te staan in een afgesproken vorm op ons website komt te staan.

De opbouw van een optimale advertentie

Voor de advertentie die er op fanzine-aftrap komen te staan zijn er bepaalde eisen en voorwaarden. Die eisen zorgen er namelijk voor dat jou advertentie duidelijk en helder aankomt bij jou doelgroep.

Eisen van een advertentie

  • Tijdens het maken van een jou advertentie die je vooral ervoor te zorgen dat een aantal punten in orde zijn om succes te boeken:
  • Titel: gebruik een duidelijke dat hetgeen je wilt adverteren duidelijk en helder omschrijft.
  • Tekst: Communiceer je boodschap in twee zinnen, zonder poespas. Wat is je kernboodschap? En probeer niet te veel te vertellen in één boodschap.
  • Call to action button: Gebruik een sterke call to action om mensen te verleiden tot een vervolgactie. Denk aan: Bekijk tips, Koop nu bij, Koop nu je tickets, Speel gratis mee
  • Beeld: Upload een goede foto van hetgeen je wenst te adverteren. Houd er daarbij vooral rekening mee dat de foto langwerpig en liggend wordt weergeven als je hiermee wilt adverteren op onze website.

Voorwaarden van een advertentie

  • Zorg ervoor dat de teksten goed leesbaar zijn en in correct Nederlands geschreven.
  • Zorg ervoor dat je een goede landingspagina hebt die aansluit op de inhoud van de advertentie en volledig voldoet aan de voorwaarden zoals die op deze website staan.
  • De inhoud moet accuraat, correct en begrijpelijk zijn voor de personen die het gaan lezen.
  • De afbeeldingen die je gaat gebruiken moet passen op het bericht die er staat en duidelijk zijn.
  • Let er vooral op dat jou contactgegevens goed zijn en actief; dus geen emailadres die u niet meer gebruikt.

Reclamebanner heeft diverse opties om te adverteren waaruit  bedrijven en particulieren kunnen kiezen. .Zo zorgen we ervoor dat het product of dienst die u wilt adverteren op onze website komt. Als u een advertentie over een sporter of sportevenement die u sponsert wilt plaatsen kan dat natuurlijk. We kunnen deze evenementen bezoeken en verslag van hen doen. Zo helpen we jou ook met het promoten van jou website.

Het plaatsen van een banner op de Fanzine-aftrap is absoluut een mogelijkheid. Op dit moment zou u er goed gebruik van kunnen maken daar we niet veel bannering hebben die op onze website. Hierdoor kan uw een unieke plaats krijgen en vooral opvallen onder de doelgroep die u met uw campagne wilt bereiken.

Als je naast reclamebanners ook tekst advertenties hebt dan kun je die ook door ons laten plaatsen. Een interview met u over het onderwerp naar jou keuze kan ook. U kunt uw reclamebanners en tekstadvertenties laten plaatsen. Als je een ander idee hebt die we niet hier hebben genoemd kun je ons contacten via het contactformulier en we nemen snel contact met u op.

Linkruilen

U kunt uw gesponsorde content of inhoud met links naar uw website laten plaatsen door ons. Daarbij maken we vaker gebruik van de één op één linkruil principe. We staan namelijk ook open voor linkruils tegen een vergoeding. Daarnaast hebben we ook andere websites waarbij uw links geplaatst kunnen worden.