Loodgietersbedrijven spelen een voetbalwedstrijd

Het klinkt misschien wel raar en zal menig persoon er daarom wel vreemd van opkijken: loodgietersbedrijven die een voetbalwedstrijd spelen. Het harde werk laat vaak niet veel tijd en energie over om ook nog na het werk een balletje te kunnen trappen, maar zijn er toch tal van loodgietersbedrijven, waar het toch wel lukt. Na een drukke werkdag, mag niets de pret drukken en voelt het altijd goed aan, om tijdens het spelen vrienden te ontmoeten en eens van gedachten te kunnen wisselen over van alles en nog wat.

Voor een loodgieter is sport ook belangrijk

Dat is het uitgangspunt bij het deelnemen aan een voetbalwedstrijd en moet de motivatie er natuurlijk goed in zitten. Een wedstrijd spelen en de intentie hebben om er als winnaar uit de bus te komen, vereist toch wat voorbereidingen. Zo moet er op regelmatige basis getraind worden omdat er anders wel niet veel terecht zal komen van de doelstellingen en vereist dat een goed planning die al op het werk begint. Voor de training zal er namelijk een schema moeten worden opgesteld en zullen er aan de hand daarvan afspraken gemaakt worden. Het zoeken van een geschikte locatie moet daarbij zeker niet uit het oog worden verloren en moeten alle spelers ook nog voorzien worden van de nodige attributen zoals voetbalschoenen en scheenbeenbeschermers. Daar zijn allemaal kosten aan verbonden en zullen die in de meeste gevallen door het bedrijf vergoed worden.

Maar hoe zit het dan met de spelers zelf?

Zonder goede spelers zal er wel weinig terechtkomen van het spelen van een voetbalwedstrijd en zal er gekeken moeten worden naar kandidaten binnen het bedrijf. Natuurlijk dient alles op vrijwillige basis te geschieden en zal het soms wel nodig zijn om medewerkers over te halen en toch wat van hun tijd op te offeren. Het loodgietersbedrijf kan daarin inkomen en kan er zo gezorgd worden voor het afzetten en ophalen van de spelers waardoor er niet veel tijd verloren gaat. Na het spelen is het een leuk idee, om te zorgen voor een drankje of kan er een dagje voor het heel team een barbecue worden georganiseerd. Dat zorgt allemaal voor een ware teamspirit en zal dat wel te merken zijn aan de speelresultaten. Door in contact te zijn met andere loodgietersbedrijven, kan er ook samen worden geoefend of kunnen er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld worden. Het is zelfs mogelijk om zich te bundelen bij een gebrek aan spelers en zo toch nog een sterk team te vormen.

Het is dus geen slecht idee wanneer loodgietersbedrijven besluiten om een voetbalwedstrijd te spelen en is dat ook het geval bij loodgietersbedrijf Rotterdam. Het vereist wel wat inspanningen om de werknemers over te halen om zich beschikbaar te stellen en zullen er wat extra kosten voor het bedrijf erbij komen. Het heeft echter altijd een positieve uitwerking op het bedrijf omdat het de onderlinge band helpt te verstevigen, ook tussen zij die niet zelf meespelen, en zorgt zo een wedstrijd altijd nog voor wat meer bekendheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.